Ontspannen Kamperen

U wilt graag kamperen met uw eigen tent, caravan of camper? Dan kunt u terecht op één van de ruime en vrije kampeerplaatsen op onze kleine camping.

Ferme de Rochefort is een biologische boerderij in bedrijf. De meeste plaatsen liggen als een U om de boerderijgebouwen. U heeft daardoor alleen buren aan de zijkant, nooit overburen.

Zon, schaduw en ruimte
De kampeerplekken zijn zonnig. Maar u vindt genoeg schaduw aan de bosranden, onder de bomen of van de gebouwen. De campingplaatsen zijn niet afgebakend. Iedereen kan van het hele kampeerterrein gebruik maken. Bijvoorbeeld ook voor sport- en spelaktiviteiten. De ruimte is zelfs groot genoeg voor een potje voetbal.

Goed zicht op kampeerterrein
Rochefort is een kleine camping. Daardoor is er vanaf vrijwel alle kampeerplekken goed zicht op het speeltuintje, de zandbak en het speelfort. U kunt uw kinderen redelijk goed in het oog houden, terwijl u in de privacy bij uw tent heerlijk, ontspannen een boek leest.

Overigens houden alle camping gasten wel een oogje in het zeil. Kenmerkend voor de gemoedelijke sfeer.

Kamperen in de natuur
De camping heeft ook een apart bebost terrein met kampeerplekken voor enkele tenten. U kampeert hier tussen de eikebomen met uitzicht over het meertje, de akkers en de wei, waar de geitjes en pony’s grazen.

U kiest dan wel voor kamperen zonder stroom. Maar er is zoveel rust, dat u de natuur kunt horen. De afstand tot de camping voorzieningen is niet veel verder dan van de andere kampeerplaatsen. Maar door de ligging, waant u zich hier alléén in de natuur.

Overdag is er soms het geluid van het kabbelende water en de kinderstemmen die lekker in het meertje spelen en kletsen. Maar ook hier telt het voordeel van een kleine camping. Zelfs dat zult u niet als storend ervaren.