De Extra’s

Voorzieningen

Op Ferme de Rochefort kunt u gebruik maken van:

Speelschuur en speeltoestellen buiten
Stamtafel met barbecue en vuurplek en zandbak voor de kleintjes, zodat u rustig kunt eten, koffie drinken of een babbeltje maken.

Campingkeuken met kooktoestel, koffiezetapparaat, waterkoker, wasmachine, diepvries, boekenkast en uitgebreide informatie mappen.

Binnenruimte, cq ontmoetingsruimte voor als het buiten te warm is of als het regent. Hier worden regelmatig s’avonds spelletjes gedaan of een babbeltje onder het genot van een frans wijntje. Voor de oudere jeugd, vanaf de middelbare school is er een eigen hangzolder, waar ze lekker onder elkaar kunnen chillen.

gratis WIFI, uiteraard goed sanitair met gratis warm water.

Fietsen, er zijn wandel en fietskaarten beschikbaar. De boerderij ligt aan de fietstocht langs de Loire. Heerlijk ontspannen fietsen langs de goed bewegwijzerde route.

Kinderboerderij, op deze boerderij zijn dieren als poneys, dwerggeitjes, schaapjes, pauwen, kippen, ezels, konijnen en andere dieren. Er is altijd wel een dier dat geaaid of verzorgd moet worden en een kennismaking op de rug van een pony behoort tot de mogelijkheden. En wat te denken van een wandeling met de ezel èn het hele gezin. De ezel draagt met gemak uw meegenomen spullen voor een pitstop onderweg. Wilt u een buitenrit te paard; in de buurt is een manege, die tegen een heel schappelijk tarief een tocht bij de Loire organiseert.