De Caravans

Voor het echte kamperen gaat u natuurlijk voor een caravan. De caravans op onze camping zijn volledig uitgerust voor 4 personen en kwa keuken uitrusting is er genoeg voor 6 personen.

In de caravan vindt u een ècht 2-persoons bed (geen camping uitklap bed) met goede matras en een klein 2 persoonsbed (voor 2 jonge kinderen). Er is een ruime voortent met kookgelegenheid, zodat u niet in het slaapgedeelte hoeft te koken. Dit is niet alleen lekker om geen etensgeuren in uw slaapgedeelte te hebben, maar ook koeler om te koken. Bovendien als de kleintjes al slapen kunt u gerust nog een kopje thee maken, zonder hun te storen. Elke slaapplek heeft zijn eigen dekbed (1 tweepersoons en 2 éénpersoons) en kussens.

U heeft de beschikking over voldoende kook en eetgerei, een koelkastje, een watertank, een gasstel en een gasfles. Het kooktoestel staat in de voortent, zodat u niet in de caravan zelf hoeft te koken. Maar wat let u om ‘de keuken’ buiten op te stellen, zodat u nog langer kunt genieten van het buiten zijn!

Alle caravans op onze kleine camping hebben stroom, inclusief een tl-lampje in de voortent. En natuurlijk kunt heerlijk buiten zitten met de tuinset. In de schaduw van een naburige boom of juist lekker in de zon. Een extra tuinstoel of klein tafeltje en stoeltje voor uw kleuter is geen enkel probleem.