De Woonwagens

Huur één van onze romantische woonwagens en geniet van het hoge uitzicht over camping, terrein en de vallei of rijbak.

“Petalo” de groene woonwagen is in 1990 in 9 dagen vanuit Nederland naar Rochefort in Frankrijk gekomen. De reis ging met een kleine tractor van Utrecht naar ons. Hij heeft een prominente plek op de camping gekregen! De reis ging over kleine landelijke weggetjes. Het gezelschap heeft een groot deel van de afstand gefietst, wat sneller ging dan de snelheid van tractor met woonwagen.
Inmiddels is ‘Petalo’ compleet gerenoveerd tot een gezellig vakantie onderkomen.

Indeling

  • Woongedeelte met eethoek, stapelbed en zithoek met een goede zit/slaapbank voor 2 personen, luie stoel met leeslamp, grote hang en legkast.

  • Er is binnen een eigen toilet en een buitendouche met warm en koud stromend water.

  • In de keuken is een groot aanrecht met warm en koud stromend water, koelkast, koffiezetapparaat, 2 pits gastoestel en een gasfles, die buiten staat.

  • De keuken inventaris is voor 6 personen.

  • Buiten is een tuinset met parasol. Op de veranda is een klein bankj; er is ruimte voor een babybedje.

Er is plaats voor 4 personen.

NIEUW
Ook kunt u nu kiezen voor “Mamaloe”
Zij staat in al haar pracht te pronken achter de grote schaduw boom boom. Een mooie plek met veel privacy en uitzicht over de rijbak en akkers.

Er kan gelogeerd worden door 4 personen>>> Wanneer ze net zo lening zijn als Pipo de Clown, dan kunnen 2 kinderen, in hun kooi onder het dak slapen. Het grote beneden bed kan in elke gewenste maat worden uitgeklapt: van 2 aparte 1p bedden tot 1.40/2.00 of zelfs 2.00/2.40!

Mamaloe deed vroeger dienst als kookwagen bij de oogst. De dorpsploeg trok van boer naar boer en had hun eigen kok mee. Na een algehele renovatie is Mamaloe nu een buitengewoon gezellig vakantie onderkomen met oude ornamenten uit lang vervlogen tijden.

Er is een volledige keuken met warm en koud stromend water, koelkast en verdere keuken benodigdheden. Voor douche en toilet staat het camping-sanitair ter beschikking.